Een bedrijf in moeilijkheden: maak een doorstart met Reload Yourself

Het is nooit te vroeg om de financiële gezondheid van uw bedrijf onder de loep te nemen.

Elke dag zien we gepassioneerde ondernemers die de financiële moeilijkheden niet zagen aankomen of die de impact ervan minimaliseerden.

Reload Yourself helpt u duidelijkheid te krijgen en begeleidt u, indien mogelijk, bij de doorstart van uw bedrijf. Want hoe sneller u ingrijpt, hoe makkelijker het is om het recht te trekken …

Entrepreneur en difficulté réfléchissant à sa situation financière

Ontdek alles wat je moet weten voordat je een afspraak maakt:

Rode vlaggen voor de financiële gezondheid van uw bedrijf

Ziet u een of meerdere van deze rode vlaggen? Dan raden we aan contact met ons op te nemen voor een (gratis) gezondheidscheck, een gesprek van anderhalf uur met onze business coach om uw situatie in kaart te brengen.

Naast financiële moeilijkheden kunnen er ook andere problemen zijn: vermoeidheid, geen energie, organisatieproblemen, slecht beheer …

Blijf er niet mee zitten, vraag om hulp.

Gepersonaliseerde begeleiding door Reload Yourself

Voor wie ?

Reload Yourself richt zich tot elke ondernemer die nog een mogelijkheid ziet om een doorstart te maken en die in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woont of van wie het bedrijf in deze regio ligt, en die zich vragen stelt bij de financiële gezondheid of de leefbaarheid van zijn bedrijf.

Réunion d'accompagnement avec Reload Yourself

Waarom ?

Omdat wij uit ervaring weten dat bedrijfsleiders van een kmo een passie hebben voor hun vak, maar niet altijd een goed zicht hebben op hun financiële situatie. En ook omdat we er alles aan willen doen om de werkgelegenheid in kleine Brusselse ondernemingen te behouden.

Entrepreneur belge analysant des graphiques financiers

Door wie  ?

Reload Yourself brengt u in contact met een ervaren business coach. Naarmate uw proces vordert, schakelt de business coach interne, maar ook externe specialisten in, die nodig zijn voor de afwikkeling van uw project : advocaat, fiscaal expert ...

Wat houdt het in ?

U krijgt een multidisciplinaire, heel concrete begeleiding op maat, want elk bedrijf is uniek. U spreekt geregeld af (live of via een call) met uw business coach. Soms zijn ook andere experten aanwezig, afhankelijk van uw behoeften.

Hoeveel kost het ?

Reload Yourself maakt (gratis) een eerste gezondheidscheck van uw bedrijf. We evalueren hoe zwaar de moeilijkheden zijn (financiën, organisatie, motivatie …)  en geven advies over een mogelijke doorstart van uw bedrijf. Als u een voorstel tot begeleiding krijgt, vragen wij u eventueel een kleine deelname in de kosten, afhankelijk van uw situatie.

De concrete stappen van de doorstart van een bedrijf

Équipe de Reload Yourself discutant des stratégies de relance d'entreprise
1

De diagnose

In deze fase helpt Reload Yourself u met:

Na de diagnose geeft Reload Yourself advies. Als dat positief is, begeleiden we u bij de doorstart van uw bedrijf.

2

De doorstart coachen

Om u bij de doorstart te helpen, biedt Reload Yourself het volgende:

Illustration d'une entreprise belge surmontant les défis financiers

Reload stories
Getuigenissen