Reload Yourself, uw partner bij de overname van een bedrijf of de doorstart van uw zaak

Reload Yourself is een coöperatie die deel uitmaakt van het JobYourself ecosysteem, dat zich richt op het creatie en het behoud van de Brusselse tewerkstelling.

 

Onze missie

Équipe pluridisciplinaire de Reload Yourself pour soutenir les entrepreneurs

Heel veel kleine Brusselse ondernemingen moeten de deuren sluiten omdat er geen overnemer is die de zaak kan verderzetten.
Heel veel zelfstandigen moeten de moeilijkheden alleen het hoofd bieden en riskeren failliet te gaan.
Dat betekent dat er in Brussel heel wat banen kunnen verdwijnen. Er zijn weliswaar tal van initiatieven die werk creëren, maar weinig die ervoor zorgen dat die jobs ook blijven bestaan.

Reload Yourself heeft zich tot doel gesteld de bestaande jobs in Brussel te consolideren door mensen die een bedrijf willen overnemen of ondernemers in moeilijkheden met raad en daad bij te staan. Zo dragen we actief bij aan de ambitie om tegen 2030 80% van de mensen aan het werk te helpen.

Ons pluridisciplinaire team staat iedereen bij die wil:

OVERNEMEN

Een bestaand bedrijf

Doorstart

een bedrijf in moeilijkheden

Hoe zit het praktisch in elkaar?

Wij stellen een begeleiding op maat voor gedurende een vastgelegde periode (maximaal 24 maand). Van bij het begin krijgt u een contactpersoon toegewezen, die u tijdens uw hele traject opvolgt. Die neemt op zijn beurt interne en externe experten bij de hand, afhankelijk van de fase waarin uw project zich bevindt:

Wat zijn de voorwaarden ?

Bureau de Reload Yourself à Bruxelles, soutenant la santé des entreprises locales

Onze coöperatieve wordt gesteund door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Als u van onze diensten gebruikt wilt maken, moet u: